úterý 30. července 2013

Jsem zpátky aneb snad budu tentokrát zase o něco úspěšnější ...



Prvně se chci omluvit všem mým čtenářům, kteří vydrželi a i po takové době (2 měsíce) si nyní přečtou můj článek a třeba začnou znovu sledovat můj blog a podporovat mě. Nikdo není neomylný a věřte, že teď se budu snažit s mnohem větším úsilím a odhodláním.

Nechci to nyní svádět na Zkouškové, už vím, že to není o Zkouškovém, ale je to o mých nervech, které ve stresu prostě jen nepracují, jak by měly. Když jsem před dvěma měsíci psala svůj poslední článek řešící mou snahu zhubnout, začínalo Zkouškové období a já nestíhala, každý den v práci, v pátek zkoušky, povinnosti doma, atd., atd., na blog bohužel nebyl čas, to by bylo teoreticky i v pořádku, kdybych si poté nenašla podporu v jídle (viz. má první fotka).

Na "dietě" jsem vydržela do 23.6. ... Teď tu asi 5 minut nevěřícně zírám do Diáře. Víte, proč? Poslední Zkoušku jsem měla 21.6., takže já o Zkouškovém období nepodlehla, já podlehla, až po něm ... Bylo to z celkového vyčerpání. Rozhodně by se to dalo řešit jinak a rozhodně se to mělo řešit jinak. Pravdou ale je, že téměř během celého Zkouškového období jsem vůbec necvičila, na to už mi čas doopravdy nezbýval.

A tak jsem si něco málo přes měsíc "užívala" jídel, kterých jsem se před tím s radostí vzdala - pizza, KFC, McDonalds, chipsy, zmrzliny, čokolády a spousta dalších věcí, do toho jsem byli na dokonalé dovolené ve Francii, kde jsem se tedy také rozhodně nijak nekrotila, pak jsem si potřebovala odpočinout po dovolené a včera mi došlo, že už se zase a opět cítím plně fit, a že nezdravá strava rozhodně nebude ta, která by mě mohla nějak výrazně podpořit A TAK JSEM ZPÁTKY!

Dnes si projdu takovým trochu "DETOX" dnem, hodně vody, ovoce a zelenina, trocha ryby a kuřecího masa. Opět si budu všechno zapisovat, opět začnu cvičit a opět chci být tou, kterou jsem byla před měsícem.

Snad jen - budu ráda za každou radu, kterou mí dáte, aby se takový výpadek znovu nekonal! Držte mi pěsti! Děkuji Vám!



P.S.: Poslední fotka je mou aktuální, tak nějak teď vypadám, za dobu výpadku jsem nabrala 3 KG, vážím tedy 78 KG! Teď si dávám o trochu "lehčí" cíl - DO KONCE ZÁŘÍ 2013 CHCI ZHUBNOUT TĚCH 8 KG A VÁŽIT KRÁSNÝCH 70 KG! 

21 komentářů:

  1. děkuju že vidím že nemám uplně nereálný cíl snad, taky jsem si řekla že do konce září dám dolů minimálně 5 nejlépe 10 kilo a jo můj důvod vykolejení je skoro stejný :-/ maturita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě maximálně funguje pohyb, úprava stravy je základ, ale bez pohybu mi kila nejdou vůbec dolů, takže dnes po práci se hned pouštím do cvičení!

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Moc děkuji! Snad to půjde! Ty rozjezdy bývají vždycky nejtěžší!

      Vymazat
  3. Zkus postupně vyřazovat všechny nezdravé věci až postupně vyřadíš všechny a zdravé jídlo si užívej :) Držím pěsti a těším se na tvé články ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji! U mě funguje okamžité vyřazení všeho nezdravého - tak jen hurá do toho!

      Vymazat
  4. To víš, já se jen tak nevzdám, i když jsem zakopla o dost víc než ty. :-D
    Jinak vítej zpátky, jsem ráda! A doufám, že budeš psát častěji, ať i od tebe máme žhavé novinky a skvělé tipy. :-)))
    30 DS je super, nechápu to "jen". ;-) Já bych se moc nedivila, že jsi se "spustila" až po zkouškovém, to ze člověka všechno spadne.
    Ať se daří! ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Jen", protože se vracím zase na začátek, ale Jillian mi vyhovuje a to tempo v 30 DS také ... Tvůj blog a Tvá podpora mi moc chyběly! Děkuji Ti!

      Vymazat
  5. Jsem ráda že jsi zase zpátky! :) Jde vidět, že jsi šikovná holka která to dokáže! Uvědomit si to je totiž to nejtěžší!!!! :) Zkouškové jsem ještě nezažila (ach krásných 17 let :D) ale chápu, jak jsi musela být hotová a řešila to jídlem..taky spoustu věcí řeším bohužel jídlem.. Jenže nic netrvá věčně a vždycky nám mozek dá signál, to už snačilo a jsme zase zpátky ve zdravém světě a nemučíme dál své tělo :))) Držím dalečky, budu sledovat tvůj blog a těším se na tvé pokroky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvědomila jsem si to, ale říkám si, že ten měsíc obžerství byl zbytečný ... Snad se to teď dlouho dobu nebude opakovat, nejlépe už nikdy. Moc děkuji za podporu!

      Vymazat
  6. Ahoooj kočko! Vítej zpět! :) Už několikrát jsem si říkala, kde se touláš! :)
    Důležité je, že jsi to zkouškové zvládla, Francii sis užila a bylo Ti fajn! Příště během toho zkouškového na sebe nesmíš být tak přísná, ono přece jen ten stres a vše kolem něj... A pak když jsi měla volno, tak si to tělo všechno potřebovalo vynahradit... Ale Ty jsi silná a určitě dosáhneš svých znovu nastavených cílů! Budu Ti moc fandit! :) A sledovat Tě.. Muhaha! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti, však se mi také stýskalo! Rozjezd bude těžký, ale už teď se těším na chvíle, kdy mi to zase všechno bude tak moc příjemné a přirozené!

      Vymazat
  7. jsem ráda, že jsi zpět, s mou podporou určitě můžeš počítat:) hlavně, že se máš dobře:) proti výpadkům.. nevím, snad jen pevná vůle, uvědomovat si, že to co pro sebe děláš, je dobré a nemá ti to přinášet pocit frustrace.. hodně štěstí!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za podporu, snad teď budu zase o něco pevnější!

      Vymazat
  8. Vítej zpátky, Míšo.:) Připadá mi, jako bych tenhle článek psala já sama, ale tys ten můj četla, takže víš.:)) Zkouškové mě taky dost zkoušelo, haha.:D Spolu to zvládneme, uvidíš.:) Jde jen o to mít pevnou vůli a vydržet, udělat si z toho něco, co ti dodává energii a dělá radost.:) Moc ti držím palce, jsi holka šikovná.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíme! ;-) S radostí do toho!!! Děkuji Ti, jsi zlatá, však my si vzájemně pomůžeme!

      Vymazat
  9. Zmizel mi příspěvek!:D zrada!:D už ani nevím co jsem ti psala, (vzpomínaní je horší, než psaní nového:D) ale ve zkratce ! ty druhé šaty jsou krásné, moc ti to sluší!!:)) a držím ti palečky, ať se ti všechno na chlup vyplní, už mi tvoje čtivé příspěvky chyběly=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za podporu! Ten rozjezd bude asi nejtěžší! ;-)

      Vymazat
  10. Myslím, že každému se to může stát, já jsem toho příkladem :D Tak hodně štěstí, ať se zadaří :)

    OdpovědětVymazat
  11. Čauky! :) No, hurá! Vítám zpátky! :) Ale zase neblázni! 8 kg do konce září je docela dost. Každopádně držím pěsti, ať to jde. Já se na to cvičení taky musím vrhnout. Ale jsem tak strašně líná! :D :/ Takže zatnout zuby a hurá do toho!

    OdpovědětVymazat