pondělí 8. dubna 2013

Držím se

Dnes už to je 5. den, co si hlídám stravu a cvičím.

V pátek jsem si "zatančila" 40 minut zumby (zaměřené na břišní svalstvo), to samé i v sobotu, v neděli jsme vyrazili na vrch Radobýl (399 m. n. m.), ušli jsme 10 km.

Dnes ale bude změna. Dobré duše mě seznámily s Jillian Michaels a jsem za to velmi vděčná. Teď jsem si přehrála Level 1, 2 a 3, vše najdete na youtube. Jedná se o 30ti-denní program, kdy 10 dní cvičíte Level 1, 10 dní Level 2, atd. Každý den 30 minut a prý to stačí. Na internetu najdete spoustu lidí, kteří s tímto programem dokázali hotové zázraky, tak bych se k nim ráda připojila. Kondičku nemám téměř žádnou, tak počítám s tím, že začátek nebude nic jednoduchého ...

Také jsem nafotila některé z mých víkendových mňamek:






V sobotu večer jsme měli návštěvu, tak jsem musela vyřešit občerstvení ... Myslím, že to nakonec dopadlo dobře, já mohla zobat jen z prvního a druhého tácku, pro ostatní byl i ten zbytek. Nezhřešila jsem a měla jsem ze sebe radost.






Za těch 5 dní ze mě spadla 2 kila, ale není to žádný výsledek, jsou to ta prvotní kila, kdy se mi vyčistil žaludek a nestravuji se tak šíleně, jak jsem se stravovala.

Tak se mějte, zatím, krásně, uvidíme, jak budu dále pokračovat ...!

4 komentáře:

  1. Jídlo vypadá krásně! Gratuluju. Já dřepuju už 11, plán jsem si trochu zjednodušila,ale za to to dělám poctivě. No a k tomu poslední dobou vyrážím na kolečkáče :) tak mám víc pohybu než jsem za poslední rok měla. Jím více zeleniny, jinak si neupravuju jídelníček, nevydržela bych to a pak bych ještě přestala cvičit znám se. Papám co mi chutná, snažím se omezovat jídlo večer,ale cítím se líp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. S tou stravou se budu muset snažit asi více, aby to nebylo pořád to samé dokola, ale už jsem objevila spoustu blogů, kde budu hledat inspirace. To dřepování jsem pak také na různých stránkách objevila, ale přijde mi, že je to spíše pro lidičky, který už jsou se svojí postavou spokojení, jen by jí chtěli zlepšit? Je to tak? Já se dnes pustím do té Jillian a, jak jsem tak pochopila, ta mí dá sama o sobě asi dost zabrat. Jak jsem si tak procházela Tvůj blog, tak se mi zdá, že jsi hubeňoučká, tak si myslím, že ten postup, který teď aplikuješ, je dostačující! ;-) Jen pokračovat! ;-)

      Vymazat
  2. Jillian, drzim palce at se ti hezky cvici, ja na to bohuzel doma nemam podmínky:( jinc to jidlo, vsechno bych spapala, vypada to vazne uzasne a moc dobre:P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti! Však mým cílem je mít postavičku jako Ty, jsi krásná ... ;-) Teď jdu teprve na 3. den s Jillian, ale moc se těším! Jj, jídlo je krásné, ale když si procházím ostatní blogy, tak mi dochází, že budu muset být trochu více kreativnější a jídelníček bude muset být mnohem pestřejší.

      Vymazat