pondělí 22. dubna 2013

19. den + Level 2: 5. den!


Stále se držím a vlastně mě to moc baví, už to není o tom, že bych se přepínala, nebo by mě to stálo nějaké obrovské úsilí, myslím si, že už jsem si našla určitý rytmus. Snídaně, dopolední svačina, oběd, odpolední svačina a večeře - zdravá strava, denně 30 minut s Jillian - plus si vyjdu schody, místo použití výtahu, přesunuji se pěšky, pokud to jde ... Jinak si to teď ani představit nedokáži.

Také jsem provedla jednu poměrně zásadní změnu. Pořád jsem byla zoufalá, že s Jillian nezvládám všechny ty skoky a poskoky, nejdříve to byla lýtka, která byla naprosto neschopná to tempo utáhnout a pak se, v Levelu 2, přidala ještě chodidla, také to byla tak neskutečná bolest, že jsem to v sobotním tréninku nevydržela a v polovině jsem sundala (spíše rychle srazila) boty a pokračovala dále, chodidla bolela, ale to už si nesla z toho začátku, ale program jsem docvičila. Včera jsem šla cvičit rovnou s tím, že budu cvičit bez bot a světe div se - žádná bolest lýtek, ani chodidel. Nemyslete si, že jsem teď zastáncem cvičení na boso, je to jednoduché, mám špatné, nevhodné boty na cvičení, proto ta šílená bolest ... Teď budu nějakou dobu cvičit bez bot a pak si pořídím pořádné botky na cvičení. V čem vůbec cvičíte Vy? Na boso nebo v botách? V jakých botách?

Víkend jsem prolenošila se zdravou stravou, Jillian a přítelem, byl nemocný, tak jsem si dali maraton Harryho Pottera - Princ dvojí krve, Relikvie smrti 1 a Relikvie smrti 2, byla to krásná nostalgie. Upekla jsem mu mňaminu, aby se mi dříve uzdravil, opět jsem neochutnala ani malinký kousíček, je to alsaský jablečný koláč.


Tady jsou nějaké mé večeře z minulého týdne. Nic extra, jen rychlovky, na kterých jsem si ale moc, moc pochutnala:






Dopolední a odpolední svačinka:



A nedělní oběd:



Přeji Vám krásný týden! Zítra se chci zaměřit na jídelníček z minulého týdne!

Tady nás pobavil náš kočičák, když si sám zapnul rádio!



10 komentářů:

  1. Ahoj :) jestli můžu poradit, určitě bych cvičila v botech - zpevněná noha je při cvicích jako dřepy, jumping jacks atd. důležitá :) naboso se přetěžují vazy a můžeš špatně došlápnout a pak to nemusí dopadnout dobře :( naboso bych cvičila jen třeba při pilates a tak :) Alsaský koláč vypadá nádherně, hned bych si ukousla (a vůbec by mě netrápilo, že není dietní!) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, jo - děkuji, plánuji si botky co nejdříve botky, je mi jasné, že to není zdravé, ale musela bys mě vidět v těch botách, co mám, byla to neskutečná bolest ..., stačilo sundat boty a cvičilo se mi o 50% lépe, nebo jsem možná jen nějaká přírodní divoženka! :-D

      Jo, jo, koláč jsem dříve také baštila a je doopravdy vynikající, takový lehoučký a jablíčkový! :-D

      Vymazat
  2. úžasný jídlo - a ten koláč! - právě jsem dostala hlad. Kočička je boží, takovou podobnou máme. Takový mourci jsou nejkrásnější. Jo a ještě mne zaujal ten černý talíř. Pořád jsem na něj koukala v Ikei a nakonec jsem si ho nekoupila, přitom to jídlo na tom vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Basťa je naše zlatíčko!

      My jsme také chvíli váhali, jestli koupit tohle tmavě hnědé nádobí, ale přišlo nám hodně moderní a vůbec, do kuchyně se hodí, bílá už je nudná, moc barevné neocení každý, ale tahle barva se líbí nebo neurazí!

      Vymazat
  3. A ja si zase neviem predstavit cvicenie bez topánok!:) Bze nich sa mi hrozne smyka, s nimi mam istejsi skok aj vsetko..držím place nech mas skvele výsledky!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak při zemi bych byla také raději s botkami, ale s Jillian není čas na přezouvání se během cvičení a prostě ty skoky v botách neudělám tak, jak bez bot, takže volba je, zatím, jasná! :-D Také si přeji, aby se nějaké výsledky dostavily - musí! Děkuji za podporu!

      Vymazat
  4. Já jak kdy.. někdy v botách, někdy ne :-) Jak na co mi to vyhovuje.. :-) Fotky máš nádherný a nákup máme skoro stejnej :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Kočičák je nádherný! Ten jeho výraz:)

    Lučinu miluji!

    OdpovědětVymazat
  6. Takové dobroty! :)
    Já cvičím v teniskách, ale ne v těch vhodných. Ale čím dál více uvažuji o koupi nějakých lepších. Už kvůli běhání. Nechci, aby mi začaly brzo vrzat klouby ;D

    OdpovědětVymazat