středa 22. května 2013

49. den ..., ach to Zkouškové!

Stále jsem spokojená a pozitivní, jen je teď méně a méně času. Abyste pochopili - pracuji na plný úvazek (tedy od 8:00 do 16:30) a dálkově studuji Francouzský jazyk a literaturu v Brně (bydlím v Praze), musím tedy hodně, hodně cestovat a není to jednoduché ... Nestěžuji si, miluji to!, ale např. teď v pátek jsem měla Zápočtový diktát a abych tam byla včas, musela jsem vstávat ve 2:00, víkend byl studijní, protože v pondělí jsem jela na další Test, to jsem vstávala ve 3:00, i s cestou po Praze a Brně je to přes nějakých 6 hodin cestování + ten stres kolem zkoušek + další a další učení doma ... A teď mi řekněte, kde mám brát elán na cvičení? O víkendu jsem to ještě nějak zvládla, ale v pondělí a včera jsem prostě nebyla schopná, než jsem nabrala nějaké síly, tak už byl tak akorát čas jít se učit, protože příští týden mě čekají další 2 Testy. Budu teď začínat Level 2 v Ripped in 30 s Jillian Michaels, první level mám úspěšně za sebou ...! Dneska jsem zase trochu více odhodlaná a aktivní, tak si myslím, že ho večer začnu, vypadá to dobře, přeci jen, jedná se jen o 30 minut. Alespoň, že se stravou problémy nemám, tam pokračuji na 100% dále! Tak to je takový úvod, hlavně mi držte pěsti, ať se dnes pustím do cvičení, je to doopravdy potřeba!

O víkendu plánujeme pěší túru po Velké a Malé Americe, tak se moc těším, snad nám vyjde počasí, jinak bychom to museli odložit, přála bych si ujít tak 15 až 20 km a pořádně se provětrat! Do toho o víkendu plánujeme další společnou sportovní aktivitu - plavání. A jedno velké "+", chceme o víkendu vyzkoušet běh, jen nějaký krátký okruh, uvidíme, co vymyslíme. Když se nám to bude líbit, chtěli bychom běhat pravidelně! Tak to jsou mé/naše sportovní vyhlídky pro tento víkend + má Jillian Michaels.

A podívejte, co jsem si koupila! Už jsem nechtěla cvičit s PET lahvemi, prostě to už chtělo něco pořádného!


Až budu mít ještě trochu lepší kondici, tak si koupím 1,5 KG a jednou bych ráda 2 KG, ale to bude ještě pořádný kus cesty!

Tady jsem si udělala radost v brněnském DMku:



A opět nějaké mňaminy, když jsem si vzpomněla na focení:








I u Vás ostatních vidím, že se toho teď hodně děje - Zkoušky vládnou světu! A vůbec, ať máte problémy se cvičením, s jídlem, jiné soukromější problémy, prostě, ať Vás trápí cokoliv, věřte, všechno je to jen ve Vaší hlavě, stačí se s tím srovnat, uvědomit si, co je v danou chvíli to nejlepší jen pro Vás a začít se podle toho chovat! Všechno se dá překonat! Držte se!

23 komentářů:

  1. Už se těším až bude konec zkouškového, nebyla jsem měsíc doma a už se těším, 5 zkoušek mám již hotových a ještě mě 3 čekají...

    OdpovědětVymazat
  2. Když si čtu tvoje články, přijde mi, že všechno jde a všechno je jednoduchý :) Máš můj obdiv.

    OdpovědětVymazat
  3. Připojuji se k obdivu!
    Přiznám se, že i díky tobě jsem se konenčně pustila do cvičení. Konkrétně do Jillianiných 30 days :-) Dnes jsem odcvičila osmý den. Mám ze sebe radost a tobě musím za nakopnutí poděkovat!!! :-)
    Jen mám dojem, že jsem si na to taky nevybrala nejlepší čas. Učení na státnice v plném proudu, přes den po mě při cvičení lezou děti a v noci docházejí síly. Ale všechno je jen stavem mysli! :-) Takže myslet pozitivně a ono to půjde :-)
    Mimochodem, taky zatím cvičím s petlahvemi, ale na činky si brousím zuby :-)

    OdpovědětVymazat
  4. poslední odstavec je nádherně napsaný:) koukám, že to s tou školou nemáš moc jednoduché, tak ti moc držím palce!

    OdpovědětVymazat
  5. Teeeda, obdivuji tě s tím ježděním. Já bych na to neměla nervy.
    Činky vypadají hezky, tak ať se ti s němi dobře cvičí. ;)
    Jinak Caru jsem zatím na chuť nepřišla. :/

    OdpovědětVymazat
  6. Já první cvičila 1,5 l PETkami a pak si koupila dvojky. Měla jsi rovnou investovat do 2 kg, podle mě bys to zvládla, není to velká váha. ;-)))
    Nejvíc vypadá ta tortilla s vínečkem! :-)))
    Dojíždění musí být náročné, vůbec to, jak to zvládáš, je obdivuhodné. Určitě jsi dost cílevědomá a pilná slečna. Jednou za to budeš sklízet to nejsladší ovoce. ;-) U mě se vše odvíjí od momentálního rozpoložení. Někdy bývám líná a neřeším a třeba teď jsem hrozně odhodlaná a třepu se na cvičení a plánuju jídlo. Vím, že mám problémy se svou psychikou, tak se tomu snažím moc nepodléhat.
    Dneska u nás jsou šílené přeháňky, ideální počasí na voňavý čaj a knížku. Dotáhla jsem si, a ve vlaku načala, Kingůb Řbitov zvířátek. Hooo. :-)))

    OdpovědětVymazat
  7. Obdivuju tě, jak zvládáš tolik věcí - cvičit, pracovat, studovat, psát blog a vařit takové krásné pokrmy...multifunkční žena! :D Jinak myslím, že ty činky ti brzo budou připadat příliš lehké, šla bych pak rovnou do větší zátěže :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jídla vypadají krásně! :-) Úplně jsem z toho dostala hlad...:-)
    Přidávám se k holkám a taky děkuju za poslední odstavec, v tomhle období jsem přesně takové povzbuzení potřebovala. A vůbec celý článek je moc pozitivní a nabudil mě k další práci. :-)
    Nebude ti vadit, když se zeptám, zajímalo by mě v jakém oboru pracuješ...?
    Měj se fajn a hodně štěstí ve zkouškovém!
    Ája

    OdpovědětVymazat
  9. Škola je přednější a naprosto chápu, že po tom všem nemáš chut cvičit.. Ono se to zase začne zvládat.. :-) ted budou prázdniny - pohoda:-))

    OdpovědětVymazat
  10. Teeeda, ta jídla vypadají úžasně! A moc držím palce ve zkouškovém a hlavně ať to všechno v pohodě přežiješ ;) Hlavně to dojíždění a vstávání, to je šílené... Ale za chvilku to už bude za námi a zase se do toho cvičení pořádně opřeš ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá to úžasně :) Můžu se zeptat, na kolik tě vyšel ten L-Carnitin?? :)

    OdpovědětVymazat
  12. já to cestování nesnáším!:D taky se hodně nacestuju a pak přijdu domů a nic se mi nechce :-/
    vypadá to, že si vaříš samé dobroty!:) mňam!

    OdpovědětVymazat
  13. Jů to jídlo vypadá skvěle :) A gratuluji ke koupi činek :D Já jsem se k tomu odhodlala v mometně, kdy mi začalo vadit že na mě během cvičení kape z flašky voda :D

    OdpovědětVymazat
  14. Ježííš! ty fotky jídla! Krása! A dvoukilové činky bych fakt potřebovala.. cvičím videa na ruce a připadám si jak debil s těma mejma směšnejma jednokilovejma :D KDyž ona drží v ruce njemíň 8 kilo :D

    OdpovědětVymazat
  15. To vypadá krásně!!!! Mám doma 1.5 kg a už mi to nestačí :D :D

    OdpovědětVymazat
  16. Týjo, to vypadá božsky! Ale ty 2 ráno mě teda vyděsily, to by mě zabilo :D :D Obdivuji tě.

    OdpovědětVymazat
  17. Wow! Tvoje školní, vstávací a pracovní nasazení tak obdivuju! A do toho ještě cvičit..držím palce, ať to dnes stihneš :)..asi si díky tomuhle článku taky dnes zacvičím a dokonce i já uvažuji nad nějakou mírnou "challenge" :D.

    Jo a tvé fotky jídla jsou naprosto dokonalé, inspirovala jsi mě k lepšímu stravování a vaření si :). Proč jsem jen rozbila toatovač :p?
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. ja mám stále PET fľaše ale chce to činky :3 koľko ťa stáli?

    OdpovědětVymazat
  19. Miluju zeleninu, takže to je pro mě pastva pro oči!

    Obdivují kolik toho zvládáš!

    Aňul

    OdpovědětVymazat
  20. Skvělé fotky !. hm, co se týče toho cvičení, kežbych se k tomu taky odhodlala :D
    twonakedminds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. To tě obdivuju, že to všechno takhle zvládáš, já bych to asi nedávala. Ani na cvičení bych neměla chuť

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, Míšo! :) Tak co?! Jak to jde? Jak je? Dlouho ses neozvala! Tak snad jsi v pořádku, zkoušky máš zdárně za sebou a hubnutí ti jde jedna báseň! :)

    OdpovědětVymazat
  23. No mňam, takové chutě nám tu děláš! :D

    http://days-of-daysy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat