čtvrtek 18. dubna 2013

Level 1: UKONČEN

Tak jsem včera odcvičila 10. den Levelu 1 s Jillian Michaels. Nejnáročnější byly asi první 3 dny, pak bych řekla, že si tělo na cvičení zvyklo a zvládalo. Ale až do včerejška jsem měla problémy s kombinací "panáka" a "švihadla", první 2 série jsem ke konci zvládala bez problémů, ale u 3. a 4. série to nezvládala lýtka, nevím, proč, tak jsem to propojovala se "zakopáváním", abych byla pořád zahřátá. Jillian mě baví a vždycky mám po cvičení pocit, že jsem pro sebe a své zdraví něco udělala. Zároveň to ale dělám pro svůj lepší pocit, kdy chci mít, PRO SEBE, krásnou postavu ...

A tady se dostáváme k výsledkům, které jsem dnes ráno navážila a naměřila. Shodila jsem - 3,2 KG, pravdou ale je, že mnohem rychleji to šlo na začátku, teď mi ani nepřijde, že by se mi váha nějak snižovala. No, už to nepůjde tak rychle. Do léta chci shodit ještě 9,8 KG a pak budu pokračovat s dalšími 8 KG, to už vím, že bude delší zápas, ale zatím se držím a nemám v úmyslu polevit. A teď míry, které by mi toho měly říct více :

Paže: - 0,5 cm 
Břicho:  - 2 cm
Zadek: - 1 cm
Stehna: - 0 cm. 

Pravdu? Byla jsem trochu zklamaná. Nevím, co jsem čekala, možná, že to půjde po 5 cm, nevím. Mám radost z břicha, na něm to i vidím. Zadek, paže - také super. Ale mrzí mě, že nezmizel ani 3 mm ze stehen, přijde mi, že na ně jsem makala nejvíce. Ale žádné soudy - pokračuji dále, další měření bude za dalších 10 dní.

Dnes tedy začínám cvičit Level 2, už jsem si ho pustila a přijde mi náročnější na ruce, ale uvidíme, pak napíši, jak se mi cvičil.

Teď řeším další "problém": "Kdy cvičit a večeřet?" Z práce jezdím v 17:30, když jedu přímo domů a teď - jak to zorganizovat. Mohla bych se prvně navečeřet, např. v 18:00 a pak si kolem 20:00 zacvičit ... Ale není to už na cvičení trochu pozdě? Pak tu máme opačnou variantu. Zacvičit si v cca 18:00 a večeřet až cca v 19:30. Ale opět - není to už na večeři příliš pozdě? Tak nějak cítím, tělo cítí, že ideální by pro mě bylo večeřet mezi 17:30 a 18:00. Kdy po večeři mohu začít cvičit? Měla bych raději vstávat ráno a cvičit ráno? Teď vstávám v 5:30, abych mohla cvičit, pak se osprchovat a umýt si vlasy (protože to prostě po cvičení potřebuji), musela bych vstávat v 5:00 ... Nevím, přijde mi to jako začarovaný kruh. JAK SI ZORGANIZOVAT DEN? Jak to řešíte Vy, holky?

Tak a tady přikládám nějaké fotečky.

Na pánvičce je zeleninová směs (červená paprika a jarní cibulka) s uzeným tofu, směs jsem pak zamíchala do kuskusu - můj dnešní oběd.




A ještě má včerejší večeře - krůtí plátky se zeleninovým salátem.


15 komentářů:

  1. Pěkné dopoledne, kočko! :)

    Já to řeším tak, že cvičím, když přijdu ze školy. Chodím ještě doučovat, takže se občas vracím třeba kolem 18:00. ;) po cestě nebo doma si zobnu karnitin, takže musím cca půl hodiny počkat, takže zkouknu třeba blogy nebo projíždím FB, pak si dám půl hodinky cvíčo, rychlou sprchu a večeřím kolem 20:00 (někdy kolem 19:00). Podle toho, jak mi to vyjde. ;) Většinou si dělám studené večeře, takže je to hotové raz dva. :) A chodím spát kolem 23:00. ;) Každopádně před cvíčem si dám třeba proteinovou tyčinku :) nebo ovoce.

    Pěkný zbytek dne! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I Tobě! ;-) Zatím se nás sluníčko drží, to je dobře.

      Den by měl mít prostě jen víc hodin! :-D Nevím, hodně zvažuji to ranní cvičení a nebo prostě přijít domů, najíst se a večer si zacvičit. Zase jsem ale slyšela, že to není dobré na spánek - cvičit moc pozdě.

      Teď na sobě pozoruji příjemnou změnu. Pořád jsem byla unavená. Mohla jsem jít v 10 spát a v 6 vstávat a stejně jsem byla unavená. Už se mi vrátil můj starý rytmus. Chodím spát do 23:30 a vstávám v 5:30 a jsem neskutečně čilá. Vždycky mi stačívalo 6 hodin spánku.

      Proteinové tyčinky si chci už také nějaké koupit, zatím jsem žádnou neměla.

      Krásný den, M.

      Vymazat
  2. ou..ty krůtí plátky...a ke zhubnutí gratuluju!!! a je to někde na netu to, podle čeho cvičíš? Vím, že si to už řikala na začátku,ale jsem líná to hledat. Pokud tě to neotravuje, hod mi to na blog do komentářů Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Včerejší večeře vypadá hrozně dobře :). Jinak obdivuju tě, že se držíš plánu a zvládáš cvičení s Jillian :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, dneska už jsem si dala podruhé Level 2 a ten mi dává pořádně zabrat na nohy, tak se mi třeba povede sundat nějaký ten centimetr tam! A děkuji za podporu!

      Vymazat
  4. krůtí plátky vypadaj úžasně!

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluju k ukončení prvního levelu, teď už bude jenom hůř :D Né dělám si srandu, Jill je skvělá a s ní ani snad nejde aby bylo hůř :) Taky si vzpomínám že první tři dny byly nejhorší. První den vlastně OK, ale pak jak byly ty svaly natažené to byla krize :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je hůř! Ten druhý level je doopravdy náročnější, přijde mi hodně náročný na nohy a břicho, tak jsem zvědavá, jestli nějaké další centimetry vymizí!

      Vymazat
  6. Buď ráda za každý milimetr co jde dolů :) Super, že už máš za sebou 1 level!
    Ta večeře je boží:)

    OdpovědětVymazat
  7. Nebuď zklamaná, myslim, že to je krásnej úbytek!:)
    mm...kuskus,mňami:)

    OdpovědětVymazat
  8. S tím cvičením to mám stejně...ve všední den, kdy mám školu třeba do 5 a vracím se v 6 domů, hned něco sním a mezi 19:30-20:00 už hupsnu na cvičení :D pak už do sebe hodím před spaním jen tvaroh a snad to funguje :) jinak s centimetry se musí trpělivě, buduješ svalstvo a to také nějaký objem pod tukem zabere, takže hlavně se nenechat odradit a pokračovat! :) jinak obě jídla vypadají skvěle! Přeju hodně úspěchů a pokroků!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti, Rozinko! ;-) Jen se bojím, jestli jsem neudělala chybu, že jsem se hned pustila do Jillian, když mám nadváhu a snažím se doopravdy hodně shodit ... Uvidíme, dnes už mám svou Jillian za sebou a Level 2 se mi moc líbí, cítím více, že svalstvo pracuje.

      Vymazat
  9. no jelikož ještě chodím do školy a tréninky mám zorganizované v pevné časy tak ti asi moc nepomůžu :(..jinak ty krůtí plátky vypadají krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti! A jak máš zorganizované tréninky?

      Vymazat
    2. obvykle každý den 18-20 hod. takže po škole mám skoro celé odpoledne volné, když nemám zrovna dlouhou :)

      Vymazat