sobota 13. dubna 2013

Level 1: 6. den a já stále pokračuji

Musím říct, že do Jillian jsem se zamilovala, těch 30 minut se dá zvládnout "levou zadní" a najednou máte pocit, že jste pro sebe doopravdy něco udělali. Mám ze sebe obrovskou radost. Dnes mě čeká 6. den cvičení, takže už jsem vlastně v 1/6 celého programu a utíká to. U toho se pořád držím zdravé stravy, řekla bych, že už mi i více chutná a jsem méně hladová, myslím, že se mé tělo začíná dávat dohromady. Jak už jsem psala, naprosto jsem se zbavila bolesti hlavy a lépe spím. Nevím, zda je to vidět na těle, měřit se chci až po těch deseti dnech prvního levelu, ale přítel mi dnes řekl, že se mi začíná něco rýsovat na bříšku (myslím, že myslel svaly :-D), otázkou je, zda mě nechtěl jen potěšit a pravdou je, že potěšil. Váha jde dolů, zbavila jsem se tří kil, to je krásné. Jsem nadšená, ale nesmím to přehánět, protože jsem pořád jen na začátku. Zatím vše směřuji k tomu jednomu měsíci s Jillian, ale musím si ještě projít změnou, kdy si uvědomím, že to není změna na jeden měsíc, ale že by to měla být změna na celý život.



Dále obdivuji ostatní blogerky, které se už do zdravé stravy pustily ve velkém. Jejich, Vaše jídelníčky jsou plné inspirace, ze které se snažím, co nejvíce čerpat, ale chtěla bych se dostat do fáze, kdy i já budu inspirovat Vás. A vůbec, zvládáte takových sportovních aktivit denně, já jsem ráda, když někam vměstnán těch 30 minut denně.

Např. včera: přijela jsem na 20:00 hodinu domů ze školy (bydlím v Praze a dálkově studuji v Brně), byla jsem doopravdy hodně vyčerpaná a unavená, celý den ve škole (po celém týdnu v práci) a ta dlouhatánská cesta doopravdy zmáhá, ale i tak jsem si řekla, že musím, že chci a že to dělám jen pro sebe, pustila Jillian a svou půl hodinku jsem odcvičila ... A něco Vám povím, po těch třiceti minutách jsem nebyla unavená a vyčerpaná, právě naopak, zase jsem se naplnila energií.

Také si uvědomuji, že jsem mnohem méně nervní a mnohem více šťastnější!

Tak jo, mějte krásný víkend, doufám, že to pro nás bude ten krásný jarní víkend, kdy si splníme některé ze svých cílů a přání.

Tady jsou nějaké mé mňamky z tohoto týdne:







13 komentářů:

  1. To vypadá úžasně! Skvělá inspirace! Já se dneska chystám na domácí citronádu s mátou a zázvorem! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, však to jsou také ty nejvybranější kousky! :-D

      Vymazat
  2. S čím jsi udělala tu omeletku na poslední fotce? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se špenátkem a krůtí šunkou! ;-)

      1 vejce, 3 lžíce mléka, 100 g čerstvého špenátu a 100 g šunky + sůl a pepř

      Vymazat
  3. Jill jsem cvičila před rokem a díky ní se mi podařilo něco shodit (to jsem pak mojí leností nabrala zpátky) a to jsem nejedla nijak zdravě a neomezovala jsem se ;) tak doufám, že tvoje cesta s Jill bude úspěšná! :) .. taky jsem po cvičení najednou plná energie :P .... všechno to papání vypadá úžasně! :) jak chutná ta kaše od Bona Vity? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti! Dnes už mám odcvičený týden + jsem přidala víkendové kolečkové brusle! Byli jsme na jedné akci u přátel a povedlo se mi tam neslevit na svých stravovacích návycích, i když to nebylo jednoduché ... Ta kaše mi chutná, koupila jsem ještě jablečnou se skořicí, meruňkovou a čokoládovou ... Je to rychlá snídaně, zdravá a rychle nasytí.

      Vymazat
  4. Náhodou to vypadá nádherně :-) Přidávám si tě do sledovaných :-PP

    http://my-dream-lifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Však já už Tě také nějakou dobu sleduji! ;-)

      Vymazat
  5. Míšo, to je super, že to zatím nevzdáváš a že tě Jill baví. První level je super. :) Já se na ni zase vrhnu a zkusím tak splnit jeden ze svých cílů - dokončit 30 Day Shred! :D Tak drž pěsti. Jsem zvědavá, jak budeš spokojená s levelem 2! :) a jídlo vypadá famózně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Dnes 7. den + kolečkové brusle (včera i dnes), začíná to být lepší a lepší. Však ano, držím pěsti Tobě i Tvé sestře, jste zlaté! ;-)

      Vymazat
    2. Míšo, super! :) Já držím pěsti tobě, ať to jde dolů co nejdřív! :) Už se těším, až budu hubená. :D (doufám, že někdy)

      Na brusle se chystám v úterý. :) Už se moc těším.

      Vymazat
  6. Tohle je vážně skvělý inspirativní článek. Taky se chystám změnit jídelníček a na tu Jilian se taky nesjpíš vrhnu, tak doufám, že budu úspěšná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jillian rozhodně doporučuji. Kondičku (zatím) nemám, jsem u 9. dne a zvládám. Jen je asi doopravdy potřeba odcvičit celý program, abys mohla čekat výsledky.

      Vymazat