úterý 30. dubna 2013

27. den

Dneska jsem se zase překonala a dostalo se mi vyznání obdivu od mého milovaného.

Za chvilku jedu z práce na trhání/řezání stoličky. Nevěděla jsem, jak moc náročný to bude zákrok, nevěděla jsem, zda bych byla večer schopná odcvičit si Jillian - dnes už Level 3: 3. den, a proto jsem si na ráno nařídila budík (na 5:15) a vesele se pustila do cvičení, ano - ano. Musím se ale přiznat, vůbec to nebylo tak strašné, jak jsem si myslela, že bude - cvičilo se mi možná příjemněji, než kterékoliv jiné odpoledne/podvečer/večer. Odcvičila jsem, osprchovala jsem se, nachystala snídani a přítel také vstal (v 6:15), chvilku mě pozoroval a pak mi jen s úsměvem řekl: "Doopravdy obdivuji, že se tak držíš ... a ještě je na Tobě vidět, že Tě to baví!" No, zahřálo mě to u srdíčka, zalichotilo mi to, co si budeme povídat.

Teď už ale k těm zajímavějším informacím, ukončila jsem Level 2 a tak tedy proběhlo meziměření a mezivážení a byla jsem velmi, velmi spokojená! Za Level 2 je úbytek takový:

Paže: 1 cm (celkem 1,5 cm)
Břicho: 2 cm (celkem 4 cm)
Zadek: 3 cm (celkem 4 cm)
Stehna: 1,5 cm (celkem 1,5 cm)

To už jsou markantní výsledky, nemyslíte!? A váha? Za Level 2 jsem shodila 1,4 KG, také krásné! Celkem tedy 4,6 KG. Jsem doopravdy moc šťastná. Doufám, že to tak bude ještě pokračovat, nechci, aby se mi úbytky zastavily. Mám jen teď strach, že např. kvůli tomu zubu nebudu moct pár dnů cvičit, ale zatím to nepřipadá v úvahu a na zítřek počítám s mou drahou Jillian, když už jsem si ji pro dnešek odcvičila.

Teď už mohu také porovnat všechny tři levely a musím říct, že se nebudu shodovat s většinou českých blogerek, ale to nevadí, každá jsme originál, každá máme své požadavky a očekávání. Nejvíce mě rozhodně bavil Level 2, ten budu praktikovat asi i později. Druhé místo by obsadil Level 1 a trojka zůstane trojkou. Level 3 je doopravdy náročný a ne moc oddechový, možná ale nejrychleji utíká, to ještě uvidíme, mám za sebou přeci jen 3 dny. Kardio cviky nejsou tak náročné, cviky na břicho, stehna také zvládám, ale problémem mi jsou cviky na zemi, kdy celou zátěž drží ruce a břicho, do toho ještě kombinace s činkami ... Teď už jsem jen zvědavá, jaké mi Level 3 přinese výsledky.

Lidičky, teď už mohu jen říct, že to doopravdy jde, a že Vám, nám to přinese i obrovské potěšení. Chce to jen - rozhodnout se, začít a setrvat! 

Teď nějaké fotečky nákupů. Včera jsem si ještě koupila mléčnou rýži (konečně), ale nestihla jsem ji vyfotit, z té jsem měla obrovskou radost!




Nějaké mé výtvory (tuňákový salát, zeleninový salát s kuřecím masem a eidamem, rizoto s tofu): 





Drobnosti: 




A přítel dostal bábovku: 


14 komentářů:

  1. Mám z těch pokroků radost za tebe, docela mi spadla brada z těch čísel - paráda! :) Ten nákup bych ti hned snědla - samé zdravé mňamky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Zatím to na sobě ale tolik nevidím, je to ale i tím, že se na sebe dívám každý den, mamča mě viděla po měsíci a říkala, že je to tedy vidět pořádně.

      Vymazat
  2. ahoj Míšo, moc gratuluji k parádním výsledkům. Jsi moc šikovná, že se tak držíš. Já včera dokončila level 3, udělala jsem přeměření a byla jsem spokojená. Nemám tak markantní úbytky jako Ty, ale myslím, že je to i tím, že nemám nadváhu, tak není zas tolik co hubnout, spíš zpevňovat a taky to jídlo nedělám tak přísně jako Ty. Po letech zkušeností už si zásadně nenasazuji tak málo jídla, pač jednak bych při tom moc hladověla a to není dobré a pak by u mě nastal jo-jo efekt. Takže prostě na moje tělo se musí opatrně. :-)
    A co přítel? Nechce se dát do hubnutí s Tebou? :-)
    Přeji, ať se Ti nadále daří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já, bohužel, dnes necvičím. Včera mi trhali ten zub a prostě to přes tu bolest nejde a zdraví si zhuntovat nechci. Nevím, jestli zítra začnu cvičit Level 3 od začátku, nebo už si odcvičím jen těch zbylých 6 dní ..., to si ještě promyslím. Gratuluji k ukončení levelu! Co budeš cvičit teď? Já právě nadváhu mám, tak mám také, zatím, z čeho ty centimetry sundavat, však ono se to také zpomalí. Tak přítel není zrovna sportovní nadšenec, chodíme alespoň do bazénu a na výlety, takže si teď zdravíčko zlepší alespoň stravou - logicky, když jí zdravě já, tak on jí také zdravěji! Mám z nás radost! :-D A moc děkuji za podporu, pomáhá to!

      Vymazat
  3. Nádhera:-) ty výsledky, jídla, nákupy :-)

    OdpovědětVymazat
  4. No, to je ale dobrot! :-)
    Rizoto s tofu mám moc ráda a ta bábovka vypadá nádherně! Ňami! :-D
    Jahodovo-čokoládové vločky z Lidlu mám strašně ráda, včera jsem je měla v ruce, ale investovala jsem do toho sejra. Chci ještě nějaký, ale padesát korun je trošku čára přes rozpočet. :-X Mám známého v Lyonu, by mi mohl poslat balíček. :-D A nejradši bych si tam dojela sama a udělala si bohémský víkend. ^^
    Gratuluji k výsledkům, jsou fakt skvělé, krásně ses do toho opřela. Do čeho se pustíš po 30 DS?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za podporu! Chystám se pokračovat s Jillian Michaels - Ripped in 30, do toho bych ale chtěla zařadit ještě zumbu (mám na DVD hodinový program, tak bych si ho chtěla dát alespoň 3x týdně), plus trochu více plavání, uvidíme, jak se mi to všechno splní.

      Vymazat
    2. Já se chystala plavat už loni, ale neměla jsem odvahu. :-/
      A co děláš? Na dřepy není potřeba velkého prostoru, ale ve škole v kabince je dělat nebudu. :-D

      Vymazat
    3. Nechci se moc chválit, ale ty nudličky tak i chutnaly. ;-D

      Vymazat
    4. Pracuji v jedné malé firmě (cca 10 zaměstnanců), takže tu máme jeden pidi záchod, a když z něj vylezu, tak už na mě všichni vidí a na tom záchodě na dřepy prostor není! :-D

      Mňam - nejdříve jsem si myslela, že je to masíčko, pak mi došlo, že to jsou fotky k jídelníčku a uvědomila jsem si, že to jsou sojové nudličky. Také, konečně, vyzkouším!

      Vymazat
  5. To je aspoň nákup!:D
    Je fajn, že tě baví, to co děláš. Kdyby ses musela přemáhat, tak je to daleko horší.

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé to je dobrot! a zeleniny!! :))) Ať se ti daří s Jillian dál! Taky mám odcvičeno a určitě mi to hodně dalo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jídlo vypadá skvěle a pokroky dokonale :-)... Teď už je ať to u zubaře proběhne v pohodě :-)

    OdpovědětVymazat