pátek 26. dubna 2013

23. den



Začala jsem cvičit těžší variantu cviků programu 30 Day Shred s Jillian Michaels, to je asi největší změna, která v mém cvičebním plánu nastala. Jak všichni víte, dokončuji (zítra) Level 2 a hrozně mě baví a myslím, že mi přináší poctivější cvičení, než Level 1. Přijde mi, že v Levelu 2 je i Kardio silovou záležitostí, při zvedání činek do různých poloh musím doopravdy zabrat a u cviků na břišní svalstvo a stehna posiluji doopravdy každičký sval ... Do bytu se už pořádně prodralo sluníčko, takže je cvičení o to náročnější.

Přítel můj cíl začíná hodně respektovat, podporuje mě a doopravdy mi věří a to jen zvyšuje mou vůli a odhodlání. Už to není jen o tom, že mám nějaký cíl, který si chci splnit, ale cítím, že měním své návyky, že měním své stravování a miluji každodenní sport. Tělo už si také zvyklo, hlad necítím vůbec a má denní dávka potravy mi naprosto vyhovuje, myslím, že jsem se našla.

O víkendu budu mít návštěvu, tak už mám vymyšlený jeden "recept", který nám připravím na sobotní večeři (tuňákový salát s těstovinami), ještě musím vymyslet nedělní oběd, abych dodržela svůj jídelníček, ale zároveň potěšila chuťové pohárky mé kamarádky ... Nějaké tipy? A co nás vlastně s kamarádkou tak úžasného čeká? Přítel jede na chatu, přezout si pneumatiky u auta a prostě se tak nějak zrelaxovat a my, naše dámská "rota" si uděláme pořádnou dámskou jízdu a do toho se obložíme 3. sérií Pretty Little Liars, bude pořádný maraton. Jak jsem tu nedávno měla tu tvarohovou bábovku, tak ji dnes budu péct znovu, příteli tak chutnala, že si jí sebou chce odvézt na chatu! Co bych pro něj neudělala ... :-* ;-) Na večeři chci udělat Jarní kuřecí salátek a porcičku si nechám i na zítřejší oběd ...

Teď ještě nějaké mé výtvory!

Mléko s celozrnnými sušenkami (svačina):



Nějaké mé večeře:




Má dnešní snídaně (kafe stále nepiji, je to Caro):



A tady jsou kuřecí paličky na podmáslí:



34 komentářů:

  1. Super pokroky! Mám opravdu radost, že tě zdravý životní styl baví a že jsi přišla na chuť každodennímu cvičení. Myslím si, že je úžasné, že tě přítel podporuje! Fotky jídel jsou úžo-žůžo-labůžo =) Fandím Ti,
    Cali

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji! Myslím si, že i můj blog a blogy Vás ostatních mi pomáhají k pozitivnímu přístupu! ;-)

      Vymazat
  2. Je bezva, že ses konečně našla. K tomuto důležitému kroku ti gratuluji! :)) Je bezva, že tě přítel motivuje svou podporou, tak to má být.
    Ať se ti daří ve druhém levelu. ;)
    A to jídlo vypadá perfektně, hned bych si od každého kousek dala. :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti a tak nějak si říkám, že teď už to bude jen lepší a lepší! :-D

      Vymazat
  3. Ty celozrnný sušenky vypadaj úchvatně :) A mimochodem, já level 2 dokončila předevčírem, včera jsem poprvé jela 3. level a je to fakt zase změna, ale řekla bych, že si za dva dny zvyknu. Ovšem zatím dělám spíš lehčí varianty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sušenky jsem koupila v Albertu a moc mi chutnaly, rozhodně jsem je doma neměla naposledy ..., takže doporučuji. Level 4 mě čeká v neděli, zítra se rozloučím se dvojkou. Jinak gratuluji, kdo cvičí Jillian, musí mít doopravdy pevnou vůli.

      Vymazat
  4. Z tvého článku čiší spokojenost a vyrovnanost :) A tip na oběd s kamarádkou? pokud jste obě na sladké, doporučuju proteinové nebo jakékoliv palačinky na zdravý způsob s tvarohovou náplní třeba :) a jestli chceš něco klasičtějšího lehkého, co třeba kuřecí kapsu (příloha třeba fazolky nebo i normální sacharidová jako rýže, kuskus...) nebo zeleninový salát s opečeným tofu :) do veder ideální :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi nějaká telepatie ... :-D Nakonec jsem se rozhodla pro rizoto s tofu a zeleninou! :-D Dávám přednost slaným obědům. Ale moc, moc děkuji, nějakou palačinku bych si mohla udělat k snídani. ;-) A děkuji za podporu! ;-

      Vymazat
  5. Super, že tě přítel podporuje a že tě cvíčo tak začalo bavit! :)) Jinak supr, konečně vidím na svačinu normální jogurt :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano - dělám obměnu! A povím Ti, ten jogurt za tu změnu doopravdy stál! ;-)

      Vymazat
  6. Noo... Byl v plátěné tašce s koníčkem, kterou jsem měla ve čtvrtek, a pak jsem ji zavěsila na skříň a tak nějak splynula s okolím. :-D Trochu jsem se těšila na nový diářek (jsem na deníčky ujetá :-D), ale jsem ráda, protože tam mám zapsanou spoustu věcí.
    Je skvělé, že tě přítel tak podporuje (pro mě je i důležitější slovo "respektuje"). Já se s mým nevídám často, tak to docela ignoruje, nikdy o žádném blogu nevěděl, a kdybych mu nenapsala párkrát, že se na hoďku odpojím, že jdu cvičit, ani by to nevěděl. Je to jako mít tajemství.
    Paličky vypadají chutně, ale ještě víc ty sušenky, jsou domácí? Najdu tady na ně někde recept? Nedávno jsem si koupila slunečnicová semínka a cpu je, kam to jen jde. :-D
    A jinak děkuji za komentář. Přeji krásnou sobotu. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je ještě dobré ;-), čekala jsem nějaké šílenější místo! :-D ;-) Hlavně, že se našel! A jinak, mám to také - mánii na diáře, sešity, bloky, deníky ... Pořád bych chtěla mít nějaký nový ... :-D

      O respektování jsem psala v nějakém minulejším článku, když viděl, jak jsem se do toho pustila, jak to beru vážně a co všechno pro to dělám, začal mi pomáhat, chválit, řeší to se mnou a to všechno mi dokazuje, že je to respekt z jeho strany, respektuje a podporuje mé rozhodnutí.

      Když se nevídáte tak často, je to asi jiné, my spolu bydlíme, takže tady na nějaké tajnosti moc prostoru není ... Uvidíš, třeba spolu budete také jednou bydlet a budete každou maličkost sdílet spolu! ;-) Jen to utuží vztah!

      Bohužel, sušenky jsem koupila v Albertu ..., moc se mi líbily a ještě lépe chutnají ...

      I Tobě krásnou sobotu!

      Vymazat
  7. Krásně sis nakoupila! Jogurty alpro soya mám tak strašně ráda! :)
    Užij si pořádně dámskou jízdu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti! Já ho ochutnala prvně teď v týdnu, zamíchala jsem si ho ovesných vloček s mlékem a byla to neskutečná pochoutka, ale přišel mi hodně sladký, tak ho nebudu zařazovat tak často ... Krásnou sobotu!

      Vymazat
  8. Ty sušenky vypadají opravdu krásně a alpro mám taky moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  9. ty celozrnné sušenky, to jsou ty z billy? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Je skvělý,že tě přítel podporuje!!!:)) Já jsem 2. level nesnášela!! Fakt sem si u něj pěkně zanadávala :D

    OdpovědětVymazat
  11. Level 2 ze Shredu mě taky bavil, přesně jak píšeš...úplně jsem si zavzpomínala na tu dobu (už to bude skoro rok), co jsem začala cvičit :D
    Je dobře, že to cvičení baví a že tě přítel tak podporuje, to je skvělé! Jsou totiž případy, kdy ženská slyší podobné řeči jako - ále, vždyť to nepotřebuješ, dej si se mnou ty knedlíky a bůček, jednou ti to neuškodí, pojď, dáme si něco v McDonaldu. Jo, i tací jsou...
    Dámskou jízdu si užij, to se mi líbí! A co takhle si v neděli udělat nějakou rybu s bylinkami a k tomu mísu salátu? To myslím, že by bylo dokonalé (teda pokud máte rády ryby).

    Zaujaly mě ty paličky na podmáslí...to zaliješ maso podmáslím a pečeš? Neumím si to vůbec představit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec vyhrálo rizoto s tofu a zeleninou, byla to mňamina a rychlé, zítra sem dám recept. Já podobné věty slýchám od mamči, zrovna dneska jsem musela několik hodin odolávat kremroli, kterou přede mě postavila ... :-D Ne, ne, byla to taková marináda - podmáslí, česnek, koření - pepř, sůl, sladká paprika, cukr, v tom necháš přes noc paličky ležet a pak je jen upečeš, je to doopravdy mňamina.

      Vymazat
  12. Děkuju moc, potěšila si :)
    Já si nemyslím že bych fotila nějak super.. spíš mě to jenom baví. Nevlastním žádnou zrcadlovku, jenom obyčejný kompakt.. takže o to je to škoda :D

    OdpovědětVymazat
  13. Jj, já si na začátku týdne dala nějakej cvičební plán, hádej jak to dopadlo :D
    Bože, jdu se zvedat a hejbat! :D

    OdpovědětVymazat
  14. bylinková sůl? to neznám, ale je to velice zajímavé to si budu muset také pořídit :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to je strašně fajn, že tě přítel podporuje!!:)
    A ještě lepší je, že tě to baví, protože kdyby tě to nebavilo, myslim, že by to ani nemělo takové výsledky!:)

    OdpovědětVymazat
  16. Míšo, jak chutná ten dezert od Alpra? :) Jinak gratuluju k ukončení levelu 2! :) Co jsi nakonec vymyslela k tomu obědu s kamarádkou? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je naprosto vynikající!!! Dala jsem si ho do ovesných vloček zalitých s mlékem a byla to naprosto dokonalá snídaně. Takže doporučuji. Dnes jsem tedy už začala Level 3 a málem jsem u toho vypustila duší, navíc mě bolela i hlava ... Uf, snad to bude zítra lepší. Nakonec jsme si udělaly rizoto s tofu a zeleninou, rychlé a dobré.

      Vymazat
  17. ty sušenky vypadají skvělě!:) domácí ?

    OdpovědětVymazat
  18. Podpora nejbližších je vždy nejdůležitější. Mě se přítel nejprve smál co blbnu, když jsem začala cvičit Jill, ale po měsíci se k mému cvičení přidal a začal posilovat. gratuluji ti k úspěšnému levelu 2 - ten mě bavil mnohem víc než ten první - i když plno lidí ten level 2 nemá rádo. A jídlo vypadá báječně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti! Hlavně i podpora Vás tady velmi, velmi potěší! ;-)

      Vymazat
  19. hmmmm, fotky jedla vedia byť velmi lákavé :) tiež sa mi páčia tie sušienky.

    Jarná Giveaway

    OdpovědětVymazat
  20. Super nákup, ty Alpro SOya jsem také měla a jsou naprosto úžasné!

    OdpovědětVymazat