úterý 16. dubna 2013

13. den

Dnes večer mě čeká už 9. den Levelu 1 s Jillian Michaels. Měřit se budu ve čtvrtek ráno, tak uvidíme, jestli už za těch deset dní budou znát nějaké výsledky. Tak jako tak se prohlížím v zrcadle a říkám si, že asi už vypadám trochu jinak, ale mohla jsem si to i vsugerovat.

O víkendu jsem k třiceti minutám s Jillian přidala i kolečkové brusle. Jezdili jsme na stezce u Mělníka, krásně podle vody, bylo nádherné počasí a zjistila jsem, že tělo nebylo nijak více unaveno, spíše naopak, takže když bude čas, budu zařazovat i další sporty, ale zatím je pro mě nejdůležitější vždy docvičit Jillian.

O víkendu jsme byli na grilovačce u známých, měla jsem strach, že to nebude tak snadné, jako do teď, ale zvládla jsem to, jídelníček jsem dodržela, tekutiny doplňovala a jediným zhřešením mi byly 3 skleničky bílého vína.

Takhle jsem např. vyřešila svou mňamku z grilu, je to krůtí maso naložené v medu a citronu se zeleninou:


Většinou umím správnou porci jídla velmi dobře odhadnout, ale i "mistr tesař se někdy utne", v sobotu jsem chtěla rychlý oběd, který by obsahoval luštěniny - udělala jsem tedy čočku s vajíčkem, šmakounem a nakládanými okurkami. Tuto porci jsem si naložila na talíř, posadila se ke stolu, pozoruji, dívám se na přítele, ten do mého talíře a říkám: "To je asi trochu větší porce, že?" :-D A ano, souhlasil se mnou, docela jsme se nasmáli, tak jsem celou polovinu z mého talíře přidala do jeho a mohlo se baštit. Takže to, co vidíte na talíři, jsou 2 porce!


Tady jsou nějaké mé další mňaminy:




4 komentáře:

  1. Mnam:-) to sou teda dobrutky :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. To krůtí maso z grilu vypadá výborně :) a ještě s tou zeleninou. Tak hodně energie a zdaru do cvičení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen mi medík trochu zkaramelizoval! :-D Dnes končím Level 1 s Jillian!

      Vymazat