čtvrtek 10. dubna 2014

51. den: posilování a "au, to bolí"!

Tak se Vám po nějaké době zase hlásím, jedu dále, kila a centimetry pomalinku ubývají, sportuji a miluji všechna zdravá jídla. 

Psala jsem Vám, že jsem se vrátila ke spinningu. V pondělí jsme vyzkoušely (s mou milovanou kamarádkou) vylepšenou lekci spinningu - 45 minut spinningu a 45 minut posilování. To posilování. Nevím, tak nějak jsem očekávala, že se protáhneme, uděláme si nějaké sedy-lehy, nějaké ty kliky, zvednu levou nožku, zvednu pravou nožku, no, vždyť víte, co tím myslím nebo spíše myslela. Ukázalo se, že se jedná o posilování jen na břicho, břicho a ještě jednou břicho, jednalo se o posilování pro doopravdy pro pokročilé, kdy jsme k tomu posilování na břicho používaly činky, míčky pod záda a byly to v naprosto brutálním tempu. Takhle: tohle všechno by se stalo, kdybych to odcvičila na 100%, ale já si mohu říct, že jsem splnila nějakých 50% a to možná až po zaokrouhlení. Nebylo to ale o tom, že bych byla líná nebo že bych snad nechtěla, ale JÁ NEMOHLA!!! Svaly, břišní svaly, o kterých jsem, do toho pondělí, neměla ani tušení, mi naprosto vypověděly službu. Pálilo mě uprostřed, nalevo, napravo, pálil mě i ten nejmenší možný sválek na mém bříšku. A doopravdy, moc jsem se chtěla ještě jednou zvednout, zvednout a zvednout, ale už to nešlo. Kamarádka na tom byla dosti podobně, ale vůbec nám to nevadilo, moc jsme si to užívaly, našim břišním svalům jsme daly ještě zabrat, když jsme se neskutečně řehtaly, až jsme se doopravdy za břicho popadaly. Ale víte, co??? Po této hodině bylo jasno! "Příští týden tady budeme zase a utkáme se v břišním souboji!" Bylo rozhodnuto, neskutečně nás to namotivovalo a rozhodly jsme se, že budeme chodit každý týden, dokud tuto sestavu nebudeme schopné odcvičit. Už teď se na pondělní spinning s posilováním moc, moc a neskutečně těším. 

Dneska mě čeká klasických 60 minut spinningu, zítra snad kolečkové brusle (ať jen, prosím, vyjde nějak rozumně počasí), v sobotu relax day s naprosto dokonalou masíčkovo-zeleninovou grilovačkou, v neděli opět snad zase kolečkové brusle a v pondělí náš dokonalý spinning s posilováním. 

Tady jsou nějaké mňaminy z posledních dní: 















16 komentářů:

  1. Ahoj, ty jídla vypadají božsky, až se mi sbýhají sliny. Nechceš pod to vždycky napsat nějaký komtářík, rychlý recept?? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za chválu! Od příštího článku budu psát i popisky, recepty jen u složitějších receptů.

      Vymazat
  2. Míšo, děkuji za komentář, ale ty jsi stejně nejlepší! :-D To tvé nadšení se na mě úplně přenáší a už se těším na odpoledne, až roztáhnu podložku na cvičení. Dneska si zkusím zacvičit nějaké hodinové video s Jill.
    Na spinning jsem chvíli chodila před třemi lety. Živě si pamatuji první hodinu, kdy jsem slezla z kola a nemohla normálně chodit. :-D A taky k tomu bylo připojeno posilování břicha (+ protažení), ale to byla záležitost 15 minut.
    Nechtěla bys připojit k fotkám popisky? Všechny dobroty mě zaujaly, ale hůře se mi identifikují. :-( Jíš krásně. Ty jsi moje největší motivace! :-)))
    Pěkný pátek přeji a užij si grilovačku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však se také motivujeme vzájemně, vždycky se moc, moc těším na Tvůj další článek.

      Vymazat
  3. Moc pěkné a inspirativní talířky. Ještě by bylo fajn přidat k nim název.
    Držím palce! ;-)
    Kamča B.

    OdpovědětVymazat
  4. Také bych uvítala popisky u jídel!:) Vypadají totiž božsky, hezky jíš :)
    A jinak se mi líbí, jak jste se k tomu s kamarádkou postavily, však je potřeba si vytyčovat nové cíle a neustále se posouvat!:) A určitě to příště bude lepší. Já když začínala cvičit na břicho, nedávala jsem ani 10 min videa a umírala u toho :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti! A hlavně, vytyčování si nových cílů působí naprosto dokonale motivačně! ;-)

      Vymazat
  5. Jéééžiš, čaaau! :) Hurááá! Konečně návrat ztracené "dcery"! :) tak ať se daří, Miško. Já jsem taky na naprostém začátku od nuly. :/ všechno špatně. A teď mám ještě před státnicemi. Fuj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andy, neboj se, hlavu vzhůru, všechno je to jen na nás a my jste Ty, které to musí zvládnout. A něco Ti povím: my to zvládneme, vím to! Drž se!

      Vymazat
  6. To mě docela zaujalo, na spinningu jsem nikdy nbyla, jen na trampolínkách a to byl taky záhul :D Zaujala mě ta fialovohnědá omáčka s kukuřicí, můžu se zeptat, co je zač? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spinning je mým nejoblíbenějším sportem, vždycky byl, tak jsem ráda, že jsem se k němu vrátila.

      Prosím Tebe, je to BBQ omáčka s kukuřicí a žampiony!

      Vymazat