pátek 14. března 2014

Můj první Mixit (24. den)

Tak konečně! V pondělí jsem si poprvé objednala nějaké mňaminy z Mixitu. 

Jako první jsem si vybrala směs Do plavek! Hned po otevření se na mě vyvanula krásná ovocno-kokosová vůně. Směs obsahuje samé dobrůtky: různé směsi lupínků, vloček a semínek, také brusinky, papayu, mandle, kokos a lyofilizované ovoce (jahody a maliny). Vše, co mi chutná, takže jasná volba. 
















Mou další volbou jsem se definitivně rozloučila s ovesnými kašemi Emco. Miluji ovesné vločky, ale bylo mi naprosto jasné, že existuje mnohem zdravější varianta, proto jsem si objednala mixitskou Vtipnou kaši, které obsahuje pouze jemné ovesné vločky a plnotučné sušené mléko, žádný přidaný cukr. 















A jako poslední jsem si udělala radost lyofilizovaným ovocem. Namíchala jsem si směsku jahod, malin a ostružin, mé nejmilejší ovoce. 














A toto je má dnešní snídaně! 















Pokud s Mixitem také váháte, neváhejte. Objednejte si chutě a příchutě, které máte rádi a doopravdy si pochutnáte. Takto složená snídaně je má nejlepší snídaně za posledních 24 dní! Mňam! 

8 komentářů:

  1. Jéééj, mame rovnaký druh mixitu :) Tiež som s týmto druhom Do plaviek uplne nadmieru spokojná! Zatial najlepšie musli aké som kedy jedla! Úplne súhlasím so všetkým čo si napísala, ešte aj s tou vôňou. Vonia skutočne úžasne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mé nadšení stále neopadlo, Mixit je doopravdy dokonalý. Příště se chystám na Dr. Mačatého! :-D

      Vymazat
  2. Mixit si budu asi příští týden objednávat:) sice to není nejlevnější, ale do takové dobroty a navíc zdravé, se určitě vyplatí investovat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta cena u mě asi také dlouho dobu hrála svou roli, ale pak jsem si řekla, že pokud chci jíst na 100%, tak je Mixit mou jasnou snídaňovou volbou. Hned první den jsem věděla, že jsem udělala dobře, takže: hurá do toho!, nebudeš litovat!

      Vymazat
  3. mixit mnam mnam ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Mam rada mixit a libi se mi ten jejich napad, jen v Do plavek mi vadi ty amarantove pufy (ten minipolystyren) a vlastni ovesnou kasi muzes udelat tak, ze si koupis jemne ovesne vlocky a das si je do misky s mlekem (polo/plnotucne) a strcis na 3 min do mikrovlnky. Pak muzes pridat sve oblibene ovoce, orisky a je hotovo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip! Já si také zalévala ovesné vločky na noc mlékem a nechávala v lednici, druhý den to byla naprosto dokonalá snídaně. Těch možností je nesčetně. Ale u Mixitu teď rozhodně nějakou dobu zůstanu!

      Vymazat