čtvrtek 20. března 2014

30. den: jak to se mnou vypadá, černé na bílém

Dnes proběhlo první focení, focení po třiceti dnech. Výsledek není tak převratný, já změnu vidím a hlavně cítím, chci si ale dokumentovat (fotografovat) jednotlivé krůčky a chci se o ně podělit s Vámi. Příští měsíc, za 30 dní, chci vidět mnohem, mnohem výraznější výsledek, motivovalo mě to k mnohem většímu úsilí. Je vidět, že odhodlání mám obrovské, už třikrát jsem použila slovíčko "CHCI" a stále jsem zastáncem toho, že chtít je to nejdůležitější. Zítra ráno se opět změřím a zvážím, od teď to budu provozovat každých deset dní, myslím si, že to bohatě stačí.

Jaké jsou mé plány na následujících 30 dní? Ráda bych si trochu více vypiplala jídelníček, chci ho trochu více vyvážit, asi se s Vámi o víkendu budu potřebovat poradit, nějak si myslím, že bych mohla jíst lépe. Ráda bych více cvičila Jillian, zatím nevím, jestli každý den, ale dokonce zvažuji, že bych si ráno vstala každý den o 30 minut dříve a odcvičila si to ráno, myslím si, že je to reálné a časem si na to zvyknu a budu vědět, že už to mám za sebou a pak mě nezaskočí, když večer nebude už prostě čas. Po večerech bych chodila běhat, jen když přijedu domů doopravdy včas. Poté s přítelem plánujeme další a další túry, společný pohyb nám jen prospěje a vůbec - nejlepší pohyb je na čerstvém vzduchu, to člověka nabíjí dvojnásobně. O víkendu si budu toto všechno dávat dohromady, tak uvidíme s čím přijdu. Ale jedu dál. 

Mohu říct, že těch prvních třicet dní mi absolutně nic nechybělo, vůbec mě nehonila mlsná, neměla jsem pocity nemohoucnosti, únavy, smutku, stresu, nic. Celý měsíc bylo všechno v tom největším pořádku, takže chci takto pokračovat. 

Holeně ještě trochu cítím, ale myslím, že už se mnou zase spolupracují, při chůzi už je necítím vůbec, jen různé poskoky a samotný běh mi dělají trochu problém, ale to už překonám. Stehno už se také uklidnilo, jen je trochu nejisté, to ale bude asi tím, že jsem nejistá já. Zdraví máme jen jedno a já nechci udělat žádnou hloupost ... 

Lidičky, tak tady jsou mé fotky, doufám, že oceníte alespoň moji odvahu, jsou to mé první takové fotky, ale nechci před Vámi nic zatajovat.  




12 komentářů:

  1. Zmena je urcite vidieť! Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  2. A já tam tu změnu vidím také, rozhodně na bříšku a nohou :) Takže jen tak dál, hlavně, že Tě to těší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Výborné! Držím palce, ať se ti daří.

    OdpovědětVymazat
  4. Každá cesta vede k cíly, pokud se po ní jde hodně dlouho. ... Krásné změny.

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím s holkami a je to super! Cvičím 25 dnů s Jill a změny vidím jen trochu v zrcadle, kilo na váze, ale ta psychika a dobrá nálada, z toho, že se při cvičení zlepšuji je k nezaplacení:)

    OdpovědětVymazat
  6. Pokrok na břiše je fakt skvělý, jsi úžasná, nejvíc ti fandím! ♥ Plány máš pěkné. Zrovna u nás svítí sluníčko, tak doufám, že to vydrží celý týden, chystám se v sobotu i v neděli pryč, v neděli s pár známýma na turistiku. Taky mám nejradši pohyb na vzduchu. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Míšo, taky ti moc fandím! A změny jsou opravdu vidět na bříšku, tak nebuď tak skromná! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Míšo, já ti taky strašne fandím a ty změny tam jsou!! Je to fakt vidět i na těch fotkách, moc Ti gratuluju.

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný pokrok, držím palce do dalšího boje!

    OdpovědětVymazat
  10. Jen tak dál !
    Já plavala závodně už toho mam ažaž :D

    OdpovědětVymazat