čtvrtek 6. března 2014

16. den aneb jak si Michalka udělala radost

Dneska jen rychlé info. Mám radost, tak se o ni chci podělit s Vámi. Dneska už je to 16. den, co se držím svého rozhodnutí a na 100% ho dodržuji. Neberu to jako povinnost, baví mě to a užívám si to. Od pondělka navíc každý den pravidelně cvičím, stále si hlídám stravu a dodržuji pitný režim. Tak nějak se mi to už zautomatizovalo. Mé první dny nebyly tak snadné, honila mě mlsná, nechtělo se mi cvičit a vlastně neustále jsem jen myslela na to, že MUSÍM, teď se to změnilo a já vím, že CHCI. Tuhle fázi mám nejraději, to, co dělám, dělám, protože mi to působí radost a to se pak hnedle lépe funguje. 

V pondělí jsem si prohlížela leták Lidlu a objevila jsem, že ve čtvrtek budou mít v nabídce běžecké oblečení za poměrně služné ceny. Nejsem moc vybavená a tak jsem si řekla, že i na to mé domácí cvičení by se mi hodilo nové tričko, nové kraťásky, nové botky a nová sportovní podprsenka. Rozhodla jsem se, že se do Lidlu rozhodně vypravím. Během týdne mi to začalo v hlavičce šrotovat a stále více jsem koketovala s myšlenkou, že bych mohla vyzkoušet běhání. Dělá mi dobře být na čerstvém vzduchu, sport miluji a jednu dobu jsem běhala na páse, navíc teď začne být ideální počasí na běhání ... Pořád jsem přemýšlela a přemýšlela ... 

Do Lidlu jsem se tedy dnes vypravila, moc jsem neočekávala, že seženu všechno, co jsem si vysnila, ale světe, div se, nabídka byla poměrně velká, stejně tak jako počet lidiček, který si přišel něco krásného vybrat, byli tam muži, ženy a vlastně každý si nesl něco z této sportovní edice. Povedlo se mi sehnat naprosto všechno + jsem neodolala a koupila jsem si i mikinu a kapsičku na běhání? Víte, do jaké pozice mě to postavilo? VYZKOUŠÍM ZAČÍT BĚHAT! Nechtěla jsem napsat přímo, že budu běhat, nikdy jsem neběhala a vůbec nevím, jak to mé tělo bude zvládat, jak to já budu zvládat, nemám vůbec žádnou představu, takže se mohu nechat jen mile překvapit. Našla jsem si asi 5 km dlouhou trasu, která vypadá, že by byla dobrá na běhání, dnes si ji půjdu jen projít, zmapuji terén a pokud to bude dobré, zítra bych už vyzkoušela vyběhnout. Pak poreferuji! 

Tady se ještě pochlubím mými úlovky! 







4 komentáře:

  1. Je hezké, že se daří! Jen tak dál, určitě to půjde :) Mně se vždycky střídají období nahoru a dolů, ale jak jsi řekla-super je ten pocit, když víš, že to, co děláš, má smysl...plus jakmile člověk vidí výsledky-to je vůbec nejlepší motivace :)
    Jinak sis pořídila skvělou výbavu na běhání, hlavně ty tenisky vypadají skvěle! A s během jedna rada, jestli chceš začít-začni opatrně, střídej s chůzí a nepřežeň to na začátku, ať si to neznechutíš :) A možná počítej s tím, že zpočátku to nepůjde asi úplně skvěle, ale rychle se to bude zlepšovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný pátek, Miško. Normálně jsem ti včera psala komentář a on tady není. :-D
    Chválila jsem oblečky. To fialové triko se mi hrozně líbí! A fandím ti v běhu! Já před třema rokama běhala hodně. Pak jsem byla jen párkrát. Tak nezapomeň poreferovat, jaká je trasa a jak se běželo. :-)

    OdpovědětVymazat