pondělí 17. února 2014

Vracím se ... (!)


Mí současní pomocníci ... 
Začínám žít naplno! 
Nejdříve bych se chtěla omluvit Vám přeživším, zůstalo mi krásných 50 čtenářů a já se s Vámi ani nerozloučila, nepodala žádné vysvětlení a jednoduše zmizela. Omlouvám se! Ale nemyslete si, sledovala jsem Vás a pročítala si Vaše krásné a neustále se zdokonalující blogy, které se staly mým odpočinkem v dobách těch největších stresů. V září loňského roku jsem si nově určovala priority a blog spadl až hodně, hodně dolů, nezbyl mi na něj čas a já se věnovala jiným aktivitám, jiné aktivitě - studiu. Studuji pořád a ještě nějakou dobu studovat budu, minimálně další rok ... Studium je náročně a hodně mě změnilo. Ruku do ohně bych ale nedala za to, že se jedná o změnu k lepšímu, nejsem si sama sebou jistá a to není nikdy dobré znamení. 

Chci začít od pomyslné nuly! Zdaleka nemám všechno promyšlené, nevím, kudy se má cesta bude ubírat, ale začínám a to je teď to nejdůležitější. S čím tedy, prozatím, začínám? Po Zkouškovém jsem si naordinovala týdenní odpočinek, který mi včerejškem skončil. Na dnešek jsem měla vypracovaný naprosto dokonalý studijní plán, který jsem ale nezačala plnit a dnes už ani nezačnu. Ráno jsem si začala pročítat Vaše blogy, usmívala se a nápady se vynořovaly a vynořovaly. Popadl mě obrovský entuziasmus a já se rozhodla, že se mezi Vás vrátím ... 

Zatím nevím, o čem můj blog bude, zda vůbec "o něčem" bude, chci jen začít znovu žít a psát! 

Dlouhou dobu byl můj blog o cvičení a zdravé stravě, i této části mé osobnosti se má změna bude týkat. Chci si zase hrát s jídlem a pracovat na svém těle, takže v nejbližší době čekejte článek, ve kterém Vám spoustu věcí vysvětlím ... 

Ano, jsem rozpolcená: 

Neukázněná varianta mého já! 
Ta ukázněnější varianta mého já! 
V pondělí odjíždíme na hory, můj blog tedy pořád bude o cestování a o zážitcích, i tento článek Vám mohu slíbit. 

Už nechci "jen" studovat. Ještě do nedávné doby pro mě byl francouzský jazyk jen koníčkem a všechna práce do školy mi působila obrovskou radost. Čím více povinností jsem si ale na sebe nabalovala, tím méně jsem měla francouzštinu ráda ... Nyní k sobě zase hledáme cestu ... Chci opět pociťovat tu radost ... 



Můj andělský kocourek se o mě ale po celou dobu staral (a nejen on :-*)! 

Dnes budu pomalu končit. Mohu jen říct, že mě čeká obrovský kus práce. Chci cvičit, chci vařit, chci cestovat, chci se bavit, chci číst, chci se dívat na filmy, chci studovat a vše chci sdílet s Vámi! 

6 komentářů:

  1. To mi ani neuvěříš, jak moc mě potěšilo, že jsi napsala! :-) Vítám po dlouhé době na blogu, těším se, s čím přijdeš. Hlavně aby ti to dělalo radost. ;-)
    Jak jsi nakonec pochodila s tím jídelníčkem od výživové poradkyně, byl k něčemu?
    Kocůrek se tváři jako suverén. :-D Ňuňu. :-)
    Jinak děkuji. Zas tak závratná změna to není, snad to budu zvládat přes letní semestr. Dneska jsem dojela domů sice o půl 6, ale dařilo se. Stíhám sprchu a staré díly Ulice, takže paráda. :-D Akorát teď projedu maily a půjdu nadčítat literaturu.
    Snad si k francouzštině zase najdeš cestičku a bude tě víc bavit a naplňovat. Občas, když se z koníčku stane povinnost, tak už to není ono. Přeji ti, ať se ti daří a těším se na článečky. Posílám velký úsměv! :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím se tu jen pomalinku rozkoukávám, hledám inspirace a nabírám odhodlání. Včera jsem nadšeně příteli ukazovala Tvůj pokrok. Doopravdy je to hodně, hodně vidět. Jsi šikula. Dnes bych také chtěla udělat fotky, přeměřit se a myslím si, že opět začínám ... Ten jídelníček jsem, nakonec, moc nevyužila, důvody odtajním v dalším článku.

      Moc Ti děkuji za podporu, však jste my také všechny moc, moc chyběly!

      Vymazat
  2. přeji úspěšný nový start ;) ta číča je krásná :)

    OdpovědětVymazat