čtvrtek 8. srpna 2013

10. den

Mé snažení rozhodně pokračuje! Jsem u desátého dne a hlásím - 2,2 KG (jsem tedy na 76 KG). Do konce srpna bych se ráda dostala na 72 KG. Co myslíte, je to reálné?

Včera jsem byla opět ve fitku. Stále se držím svého oblíbeného kardia - 45 minut rotoped a 45 minut orbitrek, více jsem toho nestihla. Začínám ale pokukovat po pásu. Příště bych ho šla ráda vyzkoušet, začnu asi ráznější chůzí, nikdy jsem neběhala (tedy ano, na Základní škole jsem běhala závodně, ale kde že ta léta jsou ...?), takže nechci nic riskovat.

Už teď se těším na víkend, až si budu vařit, mívám teď často studené obědy i večeře, ale ten čas prostě není a není ani, jak to vyřešit. Nebo schválně, co myslíte, kdy bych si měla vařit, když ráno vstávám v 5:30, v 6:30 odcházím do práce, jsem v práci, fitness centrum a domů dorazím po 22:00, poklidím a jsem ráda, že padnu do postele ... Nějaký nápad, jak to řešit?

Určitě si pamatujete, jak jsem před mou blogerskou pauzou byla pozitivní a sebejistá ..., přiznám se Vám, ještě nejsem zpátky v sedle. Říkám si ale, že na tom není nic špatného, přeci jen - je to teprve 10 dní, co zase funguji normálně a rozumně se stravuji, tělo i psychika si teprve zvykají. Krásné  by bylo vydržet v tomto snažení minimálně až do Vánoc, než mi začne Zkouškové, pak uvidíme, kolik mi zbude času na cvičení, a jak obrovskou výdrž, co se stravování týče, budu mít.

Co takhle mít do Vánoc krásných 65 KG? Zamyslím se nad tím ...

Má včerejší a předvčerejší večeře:



6 komentářů:

  1. Gratuluji!! Držím ti palce!

    A musíš mě pořádně motivovat, ať už se zase k tomu nakopnu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Obdivuju tě, já to nikdy nevydržím...a gratuluju!

    OdpovědětVymazat
  3. To zvládneš, 65 kilo do Vánoc, já ti fandíím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty bláho, z toho tvého kardia se mi motá šiška :D Ty jedeš!! moc držím pěsti a obdivuju tvou výdrž:D Já mám v plánu od září chodit ráno běhat do parku 45 min a odpoledne řádit 25min se Shaunem, nebo na cross trenažeru ve fitku, ale jsou to pouze plány:D Teď totiž naprosto stačí ráno 10 min hiit a večer 45 minut cross:D A jsem mrtvá, mrtvá...mrtvá!!=D

    OdpovědětVymazat
  5. 72 kilo možná reálných bude, ale lepší je hubnout pěkně pomaličku. A bazalka, mozzarelka a rajčátka - výtečná kombinace. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Idem do tohoo stebou!!;)môžem ? O:-)
    Btw. kolko merias?

    OdpovědětVymazat