středa 8. května 2013

35. den



Tak je tomu už 35 dní, co jsem se rozhodla, že se sebou něco udělám. Potřebuji zhubnout, potřebuji jíst zdravě a  potřebuji mít neustálý pohyb. Všechna má "potřebuji" jsem si splnila a už 35 dní se jich plně držím. Přineslo mi to úbytek 5,3 KG. Centimetry jsem si teď nějakou dobu neměřila, protože kvůli chirurgickému zákroku v mé pusině, nejsem schopná nějakého většího pohybu, mohlo by mi to ublížit. Ale nedávno jsem dávala výsledky po ukončení Levelu 2 a čísla byla více než ucházející, takže i tímto směrem jde všechno tak, jak má ... Zítra jdu ráno ale na kontrolu, už druhý den nejsem na prášcích a rána se začíná zatahovat, vrátila se mi dobrá nálada a odhodlání. Myslím si, že do konce týdne už začnu zase cvičit a konečně dokončím Level 3 s Jillian Michaels. Sport mi doopravdy chybí.

V Dotazníku jsem odpověděla, že snídám jen sladce, tady jsou nějaké mé snídaně z posledních dní:







To v tom hrníčku není káva, piji k snídani pravidelně Caro, někdy si ho udělám i k odpolední svačině, když se cítím unavená nebo se potřebuji zahřát ... Kávu nepiji vůbec, od mé proměny a povím Vám, tak nějak cítím, že to mému tělu prospívá. Caro je úžasná zdravá mňamina!

Nějaké mé obědy:





To nejvíce "zdravé", co jsem si u mamči mohla dát:



A nějaké mé lehké večeře:




Tak to jsou mé fotografické úlovky, které se mi v poslední době nastřádaly ...

Doufám, že jste měli (měly - pokud můj blog čtou jen samé ženy) krásný, sváteční den. Já ho strávila studijně a zdravotnicky - léčila jsem svého přítele, který má zánět průdušek ...

Můj dnešní jídelníček: 

SN: Jablkovo-skořicová ovesná kaše s rozinkami a jablkem, Caro. 
SV: Jablečná přesnídávka.
OB: Zdravá čína s rýží. 
SV: Sojový suk, Caro. 
VE: Celozrnný chléb namazaný pažitkovým gervais s fitness eidamem, fitness šunkou a ledovým salátem + miska zeleniny. 

Tekutiny: 3 l čisté vody, 1 l bylinkového čaje. 

51 komentářů:

  1. no tak to je super úbytek a taky krásné jídlo! :) držím ti palce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji, Tvůj ÚŽASNÝ blog mi hodně pomáhá! Jsi taková má inspirace! ;-)

      Vymazat
  2. Gratuluji k takovému pokroku. :))
    Jinak ty přesnídávky. ♥ Zrovna mi dvě leží v lednici, tak si je brzy budu muset zbaštit. :P
    A sojový suk už jsem neměla nějaký ten pátek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji! Je to zásoba pro mě a přítele, byly v akci, dlouho jsem je neměla, budu jimi nahrazovat nějaké svačinky ... :-D Byl to nějaký DIA sojový suk, nahradil mi mou milovanou margotku a zároveň jsem s ním sfoukla i odpolední svačinu! :-D

      Vymazat
  3. Taky gratuluju k pokrokům a držím palce, ať se daří dál:) S tím Carem jsi mě inspirovala, že bych si ho mohla zas někdy udělat :) Mám ho tu a vůbec ho nepiju. Ale já nepiju ani kafe. Koukám, že kupuješ stejný chlebík jako já a i můj oblíbený Leerdameer:) Teda a těch přesnídávek:) Asi je máš hodně oblíbené, co?:) Nebylo by lepší čerstvé ovoce? A nebo doporučuju přesnídávky v dia oddělení - dřív jsem je kupovala a byly úplně stejné - jen v nich nebyl přidaný žádný cukr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji! Však Vy mi pomáháte úplně nejvíc! Caro je vynikající, dávám si 2 lžičky, 3/4 hrníčku zaliji vodou a zbytek si dochutím polotučným mlékem a vlastně mi to chutná mnohem více, než mi kdy chutnalo kafe ... Takže šup a hned si ho udělej, uvidíš, že mu propadneš! Ten Leerdameer jsem, zatím, ještě nikdy neochutnala, ale v Albertu jsem objevila nějakou odlehčenější verzi, tak jsem ho hned měla v nákupním košíku. Tak přesnídávky jsem měla vždycky ráda a říkám si, že když je to vhodné pro dětičky, proč by to nebylo vhodně pro mě. Hlavně byly v akci, tak mi to prostě nedalo! :-D Budu jimi nahrazovat jen občas svačinu ... Jinak čerstvého ovoce jím denně doopravdy hodně, přidám sem zase jídelníček za celý týden ... Ale děkuji za upozornění, snad mi to teď neudělá nějakou neplešku! :-D

      Vymazat
    2. Tak jsem si díky Tobě zas Caro po dlouhé době dala (jen samotné, bohužel jsem zrovna neměla mléko) a fakt mi chutnalo:) Takže začnu zase pít častěji :) Já přesnídávky měla taky vždycky ráda, s piškotama:) Ale piškoty už jsem neměla.. ani nepamatuju :)

      Vymazat
  4. Tyyy jo, za 35 dní parádní úbytek.:) A děláš mi akorát chutě, já bych si tááák dala přesnídávku!:D Ale dneska jsem si udělala radost a koupila jsem si jahody (ty na fotce taky vidím, nebo ne?:)), mňam!
    Tak hodně sil a optimismu do dalších dnů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji za podporu, Míšo. Jj, jahůdky jsem také koupila, už byly dnes k snídani! :-D

      Vymazat
    2. Já je celý sežrala (to se jinak říct nedá!:D) včera ke svačině.:D

      Vymazat
  5. To jsou krásně motivující údaje! :-)
    Závidím ti tvé odhodlání. A moc gratuluju!
    Ať jsi brzy fit! A děkuju za malé nakopnutí, už se sebou musím taky začít něco dělat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji - doufám, že to v tomto duchu bude i pokračovat!

      Vymazat
  6. krásné jídlo, plněné papriky miluju :) docela jsi mě s Carem nahlodala, já jsem kafíčková a taky bych to potřebovala omezit :D taky kupuju tenhle chleba, je moc dobrý, ale stejnou gramáž má ten z Lidlu a stojí jen 20 Kč, takže ho kupuju jen když se nedostanu do Lidlu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně Caro vyzkoušej! Já na něj nedám dopustit a doopravdy cítím, že mě vždycky pořádně nakopne! U mě je problém, že já Lidl nikde v okolí nemám, tak si tam nakoupím vždycky, když jsem u mamči. Ale moc Ti děkuji za tip, rozhodně si ho tam příště koupím!

      Vymazat
  7. Super jídelníček :) některé snídaně se mi zdají trochu malé, ale třeba se mi to jen zdá :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Hlad doopravdy během dnes vůbec nepociťuji ..., tak si myslím, že to, zatím, odpovídá. Asi nemám tak obrovský výdej.

      Vymazat
  8. Odpověď - rybu jsem normálně podusila a zabalila do rýžového papíru - sehnala jsem ho ve zdravé výživě. Závitek by se pak měl i smažit, ale já jsem odpůrce smažení. ;-)
    Caro mám ráda, v pátek jsem ho objevila úplně vzadu zaházené ve spíži. Ještě jsme měli podobný nápoj, ale už nevím, jak se jmenoval.
    Musím ti říct, že jsi skvělá, jak krásně vše dodržuješ, chtěla bych mít silnější vůli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, už budu muset nějakou tu zdravou výživu navštívit, koukám, kolik věcí mi pak doma chybí! :-D Mňam - určitě sis musela pochutnat, ještě teď ji mám před očima!

      Jo, jo, něco se ve mně zlomilo a teď to všechno táhne právě má vůle, doufám, že nepoleví. Neboj, opři se do toho a za nějakou dobu Ti to ani nepřijde ...! ;-)

      Vymazat
  9. Ty přesnídávky Hello jsem měla vždycky ráda, jsou výborné. A ty snídaně vypadají luxusně, taky snídám jen sladce (jogurt, müsli, banán), mňam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti! Ty sladké snídaně prostě převládají u většiny z nás! :-D

      Vymazat
  10. Tak tou plněnou paprikou si mě naprosto odrovnala. Miluju plněne papriky auž jsem je neměla ani nepamatuju. úplně se mi sbíhají sliny..jéé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jak moc zapadla do mého redukčního jídelníčkou :-D, ale doopravdy to bylo to jediné, co jsem si u mamči mohla dát, jinak bych byla celý den o hladu! :-D Ale povedly se jí, to ano!

      Vymazat
  11. Všechny jídla vypadají báječně! A plněná paprika určitě nemůže uškodit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti! V to také doufám, tak jako tak, teď už je to jedno a doma si ji, zatím, neuvařím ..., ale byla to mňamina. ;-)

      Vymazat
  12. Snídaně vypadají úžasně :). Caro mám taky ve spíži, jen mu pořád nějak nemůžu přijít na chuť :).
    Malamacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, na snídaních se člověk může nejvíce vyřádit. Mně Caro zachutnalo od prvního polknutí, takže já na něj už dopustit nedám.

      Vymazat
  13. Všechno jídlo vypadá super! Já tedy snídám také jen sladce :-)... jinak kafe piju, ale taky to občas proložím carem, ať toho kofeinu není moc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Ti! ;-) Jinou, než sladkou snídani, si nedokáži představit. Já měla střevní virózu, pomalu před dvěma měsíci, ještě, než jsem začala s touto misí, to jsem kafe nepila vůbec, když jsem byla zdravá, chtěla jsem ho zase začít pít, ale ono už mi prostě nechutnalo, mám k snídani ráda něco teplého, krom čaje (ten mám doopravdy na žízeň), tak jsem vyzkoušela Caro a ono to vyšlo!

      Vymazat
  14. Děkuji, už to je dneska v pohodě, těším se, až si na oběd zapeču prsíčko s hermelínem. ;-)))
    Snažím se učit, ještěže je škaredě a neláká mě to ven. :-))) Co ty podnikáš tenhle víkend?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím hermelínem opatrně, snad už Ti zle nebude! Já dnes měla také studijní a pracovní sobotu, ale za chvíli končím, bude sklenička bílého a budeme se dívat na film (Neříkej ani slovo) a konečně relax! Doufám, že si měla krásnou sobotu ;-), M.

      Vymazat
  15. ooch, překrásné fotky:) doufám, že už tě zoubek nebolí a že zas můžeš naplno cvičit. za tu dobu je to opravdu skvělý úbytek!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti! Rána už nebolí, jen ještě není plně zatáhlá ... :-(, teď si tu ale stahuji Ripped in 30 a je hodně pravděpodobné, že zítra začínám! Hurááá!

      Vymazat
  16. Gratulace k úspěchům :-) máš to pěkn, vedeš si podle mě moc dobře fakt :-).

    Hrozně se mi líbí, jak většinu článku začínáš obrázkem, co jsi všechno nakoupila xD, jenom bych se asi vyhnula kupovanejm přesnídávkám a udělala si doma svoje... Budu dávat recept, jak bude zase plno jablíček ;-) takže se těš a pak si můžeš udělat taky (ta domácí je asi 1000x lepší jak ta kupovaná hrůza...) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za podporu! Bez Vás by mi to toliko neodsýpalo. Jo, jo, ale občas se mi stane, že nákup uložím a až pak si uvědomím, že jsem ho zapomněla vyfotit! :-D Vůbec jsem netušila, že se tu zvedne taková vlna proti přesnídávkám, já si, bláhově, myslela, že když to můžou dlabat malé dětičky, tak to pro mě bude také zdravé ... No, dojím si svou dávku a pak už je asi kupovat nebudu ... Děkuji za tipy! ;-)

      Vymazat
  17. Ahojky,
    moc ráda bych tebe i tvé čtenářky pozvala ke mě na blog, kde právě probíhá GIVEAWAY :)

    OdpovědětVymazat
  18. Všechno to jídlo vypadá skvěle! Hlavně teda ty obědy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti! Ty obídky snad ještě lépe chutnaly, dnes večer přibudou nějaké další ... V létě snad budu mít o něco více času, tak rozjedu snad pořádně a i recepty, takhle toho ty fotky moc neřeknou ...

      Vymazat
  19. Mně se při přeinstalaci PC neuložily všechny Gilmorky a chybí mi první tři série. :-( :-D
    Co studuješ?

    A krásnou neděli i tobě. ;-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě jsem teď na konci druhé :-D, mladá Gilmorka a Jess, to mě bavívalo nejvíce, teď, jak začíná to Zkouškové, mě Rory krásně motivuje! Studuji Francouzský jazyk a literaturu na Masaryčce v Brně, dálkově při práci ...

      Vymazat
  20. Jen bych se chtěla zeptat, jak moc veliký je ten tvůj náskok a v čem to přesně myslíš, jestli váha, nebo doba ;) :))) Ale podle nadpisu tohoto článku usuzuji, že doba :D

    OdpovědětVymazat
  21. Tvoje výsledky jsou skvělé! A hlavní je,že tě to baví! :)) Určitě si teď o moc šťastnější.Večeře vypadají krásně :))..J8 piju KAfe,ale Karo mám o moc radši..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji, jsem teď šťastná a už si vůbec nedokáži představit, že by tomu bylo jinak ... :-D

      Vymazat
  22. Míšo, já myslela, že začneš s Ripped už dneska, aspoň jsem to myslím zahlédla v některém tvém komentáři někde. :-) Ať se ti daří!
    A děkuji. Hlavně nepolevit! Vůle je můj nepřítel. :-D
    Krásně se na to vyspi. ;-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera jsem to ještě nedala! :-D A víš, jak to chodí!? Řekla jsem si, že s pondělkem se mi bude lépe začínat, Ripped in 30 mám už zapsané v Diáři, takže dnes večer, po práci, mě to nemine. :-D

      I Tobě hodně štěstí! ;-) Jsem zvědavá na naše výsledky!

      Vymazat
  23. jen to pak nesváděj na mě xD Ne, kdybych měla zveřejnit fotku z loňskýho ledna, kdy jsem začínala, výsledky by byla vidět, je to naprosto k nepoznání to tělo. Ale hold, fotky z ledna mají ještě dost času, než spatří světlo světa... Ze starýho blogu jsem to smazala... Ale v PC mi to pořád straší, kdybych se náhodou rozhodla, že na to kašlu xD.

    S ripped in 30 držím pěsti, byl to první program, co jsem od Jill cvičila, je poměrně lehčí, než 30 day shred, ale byl takovej fajne... ;-) Ach ta sentimentalita...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tady se nemáme, mezi sebou, podle mého, za co stydět ...! Líbí, jaká se tady udělala krásná, ženská komunita, a jak se tu všechny vzájemně motivujeme a pomáháme si! ;-)

      No, já si včera jen tak letmo Ripped in 30 projela a zdálo se mi to náročnější, jak 30 Day Shred, tak jsem na to docela zvědavá ... No, pouštím se do toho dnes večer. Chci každý level cvičit 7 dní, takže mi to vyjde na 28 dní ... Myslím si, že mám o zábavu vystaráno! :-D

      Vymazat
  24. Ahoj, můžu se prosím jenom zeptat, proč jsi přestala pít kávu?:) Už nějakou dobu hubnu, a taky přemýšlím jestli bych to kafé neměla přestat pít... myslíš že by mi to mohlo prospět?:D Děkuju:)
    Darina

    OdpovědětVymazat