neděle 23. února 2014

Ach ten pohyb ... (5. den)

Držím se a pokračuji, dnes mám za sebou svůj 5. den, baštím doopravdy zdravě a moc si to užívám. Jen ten pohyb, stále jsem nezačala s pravidelným pohybem, vím, že musím, vím, že bez něj to nejde a navíc ho miluji a moc se na něj těším, jen nemohu najít odhodlání, chybí mi nějaký spínač. Mám spoustu výmluv, byla jsem nemocná, užívám antibiotika, jedeme na hory, přeci nechci být nemocná ... V sobotu jsem to už ale nevydržela a zavelela jsem, vyrazili jsme na Karlštejn a nachodili krásných 6 kilometrů, svítilo sluníčko, vzdoušek byl téměř jarní a mě to pořádně nastartovalo.










































Zítra vyrážíme na hory, jedeme do Pece pod Sněžkou, na celý týden, moc se těším. Po Zkouškovém, po vší té práci, moc se těším na absolutní relax. Vezu si sebou tento krásný cvičební plán, ale uvidíme, zda ho použiji, pokud budeme mít dosti sportovního vyžití během dne, tak na něj asi nedojde - plánujeme lyžování, turistiku, plavání a uvidíme, co dalšího se nám naskytne. 

Tak toto je můj cvičební plán:


















































































Jsem zvědavá, co Vám napíši v neděli, ale doufám, že si nějaké své cíle splním.

Tady trocha mého jídelníčku, abyste viděli, že se doopravdy stravuji zdravě:

















































































































































První den mého hubnoucího začátku jsem se i nafotila, navážila, naměřila, takže po měsíci, pokud budou nějaké viditelné výsledky, slibuji první opravdové nahlédnutí do toho, jak to se mnou doopravdy vypadá. Každý den si poctivě zapisuji vše, co s ním, co vypiji a jaký mám pohyb, Deník mám přichystaný na celý pobyt na horách dopředu, budu tedy zaznamenávat a i tam a hned Vám tady příští neděli poreferuji. Doufám, že se budu moct chlubit jen samými krásnými výsledky. Vaše blogy ale budu pročítat celý týden, mějte se krásně, 

M.

10 komentářů:

  1. Baštíš opravdu krásně. :))
    Na Karlštejn to musela být příjemná procházka. Hned bych šla.
    Hory si užij a na cvičení se vyprdni. Určitě tam budeš mít dost pohybu i tak, a navíc si tam přeci jedeš odpočinout. ;) Já osobně bych si cvičení s sebou na "dovolenou" nebrala. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však to tak doopravdy dopadlo! Lyžování bylo až, až ...! Děkuji za podporu!

      Vymazat
  2. Myslím si to same jako Kriss, Míšo. Na dovolené si aktivně odpočiň, ale nezatěžuj se "povinnostmi", které jsou nad rámec Tvého cíle. Pak se Ti doma do nich nemusí chtít nebo můžeš být znova opravdu vyčerpaná. Naber sil! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, však Ti povyprávím, byla to naprosto luxusní, aktivní dovolená!

      Vymazat
  3. Také souhlasím s předchozími komentáři, hlavně si hory užij, o to přeci jde :)) Jinak jídla vypadají krásně a pestře, budu držet palce s plněním Tvých cílů!:))

    OdpovědětVymazat
  4. Zase ty tvé nádherné fotky plné zdravých dobrot! ♥
    Já musím taky souhlasit s holkama! Na horách vypni, bav se, máte v plánu aktivní odpočinek, je zbytečné ještě navíc cvičit, na to bude ještě hodně času. ;-)
    Měj se na horách krásně, užij si to. ;-) Já se chystám na víkend do Litvy "na otočku". :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec to tak všechno dopadlo! Ale dnes začínám (nebo si myslím, že začínám) s Jillian, tak jsem zvědavá, jak mě to bude bavit a vůbec, jestli to pro mě už bude zvladatelné. Ale natěšená teď tedy jsem!

      Vymazat
  5. Jíš moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat